Şirketler İçin Sağlanmakta Olan Filo Kiralama Hizmeti


Günümüzde özellikle son yıllarda giderek yaygınlaşmakta olan filo kiralama hizmetleri sayesinde büyük şirketlerin araç almak yerine uzun yıllar uygun fiyatlar ile araç kullanmaları mümkün hale gelmektedir. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de yaygın olarak verilmekte olan bu hizmet uygun fiyatlar ile müşterilere araç kullanma olanağını sunmaktadır. Bu hizmet genel olarak büyük şirketler için personellerine sunmuş oldukları araçların uygun fiyatlı olması yönünden oldukça katkı sağlamaktadır. Bu kiralama hizmetleri, diğer araç kiralama hizmetlerine göre kiralama süresinin daha uzun yıllar olması ile farklı şirketler için oldukça avantajlı olduğundan yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu kiralama hizmeti ile araçlarda kasko, sigorta gibi işlemler kiralama firmaları tarafından karşılandığı için aracı kiralamış olan şirketler herhangi bir ek ücret ödemeksizin uzun yıllar araç sahibi olabilmektedir.
Filo Araç Kiralama Hizmetlerinde Yer Alan Özellikler
Yaygın olarak verilmekte olan filo kiralama hizmetlerinde şirketler için sunulmuş olan avantajlar yer almaktadır. Bahsedilen bu hizmetlerde yaşanılan sorunlar için yedek araç temin edilmesi hizmeti, araçların firma tarafından sigortalanma hizmeti, lastiklerin temini, araçların sürekli olarak bakım hizmeti gibi hizmetler kiralama firması tarafından sağlanabilmektedir. Ayrıca bu araçlar için alınacak olan taşıt vergisi de firma sahipleri tarafından ödenmekte ve aracı kiralayacak olan firmalardan herhangi bir ek ücret alınmamaktadır. Gerekli olan durumlarda yol yardım hizmetlerinin de sunulmuş olduğu kiralama işlemi, diğer araç kiralama işlemlerine göre şirketlere daha fazla katkı sağlamaktadır.
Satın Alma İşlemine Göre Tercih Edilen Filo Araç Kiralama Hizmeti
Pek çok farklı iş alanlarındaki firmalar tarafından oldukça avantajlı olan filo araç kiralama hizmetleri, uzun yıllar kiralama anlaşmaları ile uygun fiyatlı araç temin edilmesini sağlamaktadır. Bünyesinde pek çok fazla personel bulundurmakta olan şirketler için özellikle avantaj sağlamakta olan bu kiralama hizmeti, satın alınacak olan araçların aksine çeşitli vergi muafiyetlerini sağladığından şirketlere gelir elde etmelerini de sağlamaktadır. Satın alınacak araçlarda bulunan sigorta, kasko gibi işlemlerinin zorunluğu bulunurken bu işlemler, kiralama hizmetlerinde firma sahipleri tarafından karşılanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Araç Kiralama Sektörü

Kurumsal Araç Kiralama Hizmetinde Güvenilir Firma Seçimi

Uzun Dönem Filo Kiralama