Operasyonel Araç Kiralamak


Operasyonel kiralama iki çeşit olan kiralamadan birisidir. Birisi kısa sürekli olan günlük kiralamalar bu genelde turistik geziler ve havalimanı için kullanılır diğeri ise operasyonel kiralama olan uzun dönemli olan kiralamadır. Uzun dönemli araç kiralama genellikle işletmelerin tercihidir. Büyük, orta ve küçük ölçekli işletme olduğu fark etmeden her kurumca gereken belgeler ile araç kiralanabilir. Şirket araç ihtiyacını giderirken çıktılardan tasarruf eder.

Şirketeler İçin Araç Kiralamak

Operasyonel kiralama genellikle senelik olarak kiralama çeşididir. En fazla iki sene kiralanabilme olanağı vardır. Şirketler ve işletmelere oldukça uygun koşullarda giderleri azaltıcı etki yaratacak bir yoldur. İşletmenin ihtiyaç duyduğu ticari, binek araçlar kullanım alanına göre çeşitli modellerde kiralanabilmektedir.

Gider Azaltıcı Araç Kiralama


Operasyonel kiralama vergi giderleri ile bakım ve onarım masraflarından muaf olmaya yardımcıdır. Araç kiralama ve yakıt giderleri dışında kalan sigorta primleri de dahil olmak üzere fazla giderlerin tümünden kurtulma ile işletmeye büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Araç kiralanacak kurumdan gereken belgeler ile istenilen araç kiralanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Araç Kiralama Sektörü

Kurumsal Araç Kiralama Hizmetinde Güvenilir Firma Seçimi

Uzun Dönem Filo Kiralama